2 Mart 2010 Salı Günlük Altın Raporu

Makro Ekonomik Görünüm: Doların değer kazanmasına bağlı olarak altında yükselişin sınırlı kaldığını gözlemledik. Nitekim günün genelinde 1112-1123,68 ons/dolar seviyeleri arasında hareket yaşanan piyasada altın dolar karşısında yaklaşık %0,09 oranında değer kazandı. Bugün, Euro Bölgesi şubat ayı TÜFE tahmini ve ocak ayı ÜFE endeksleri piyasada yakından takip edilecektir.

Genel Teknik Görünüm: Teknik olarak, kısa vadede bekle, orta vadede ise al sinyallerinin oluştuğunu, işlem hacminin ise günlük bazda düşük kaldığını gözlemliyoruz. Hem piyasaya katılımın zayıf olması hem de sinyallerin farklı olmasına bağlı olarak temkinli hareketin korunması beklenmelidir.

Kısa Vadeli Strateji: Kısa vadede sinyaller bekle, işlem hacmi ise zayıf konumdadır. 1125 ons/dolar direncinin aşılamaması durumunda kısa vadeli kar satışlarının etkili olması beklenmelidir.

Seviyeler: Gün içinde 1092,70 ve 1108,40 ons/dolar seviyeleri destek noktası olarak belirirken olası yükselişlerde 1129,10 ve 1138,70 ons/dolar direnç seviyeleri yakından takip edilmelidir.

Eco Yatırım Tarafından Hazırlanan Altın Fiyatları Raporu

Altın Fiyatları


Bu sayfanın hizmetinin devam etmesini istiyorsanız lütfen reklamlara ilgi gösterin...

Son 3 Ay Altın Grafiği

altın grafiği